Το Πειραματικό Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Κάμπου Ζακύνθου γιόρτασε τα γενέθλια του eTwinning.

Το Πειραματικό Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Κάμπου Ζακύνθου γιόρτασε τα γενέθλια του eTwinning πραγματοποιώντας τις παρακάτω δραστηριότητες:
 
1)Αποστολή online  ευχών από την αίθουσα υπολογιστών του σχολείου στην ιστοσελίδα του ελληνικού eTwinning από μαθητές όλων των τάξεων.
2)Την 5η Μαΐου 2010 το σύνολο των μαθητών του σχολείου συγκεντρώθηκαν στο προαύλιο του σχολείου για να αφήσουν να πετάξουν 40 μπαλόνια (από φυσικό λάτεξ. υλικό φιλικό προς το περιβάλλον) φουσκωμένα με ήλιο (η πολυχρωμία αντανακλά τον ενθουσιασμό μας αλλά και το ότι στο νησί δεν βρήκαμε τόσα πολλά  μπλε και κίτρινα μπαλόνια τα οποία να είναι ασφαλή για το περιβάλλον). 

Περισσότερα...

Ιστολόγιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καρύστου για τα 5 χρόνια eTwinning!

Στο πολύ όμορφο ιστολόγιο της Ε1 τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καρύστου και με τίτλο "Η ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ!. ΤΟ E-TWINNING ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ!" έχει αναρτηθεί πλούσιο άρθρο σχετικά με τις εκδηλώσεις που πραγματοποίησαν οι μαθητές της τάξης με αφορμή τα 5α γενέθλια του eTwinning και τον εορτασμό της Ημέρας της Ευρώπης.

Περισσότερα...

To eTwinning γιόρτασε τα 5 του χρόνια! 2000. περίπου. ευχές και συνεχίζουμε...

Στις 5 Μαΐου 2010. τα σχολεία όλης της Ευρώπης κλήθηκαν να πραγματοποιήσουν ένα πάρτυ γενεθλίων για το eTwinning    και ανταποκρίθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό και πολλές ιδέες.

Περισσότερα...

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.