Υποβολή Νέων

Για τους Πρεσβευτές

Ημερίδες

Τηλεκπαιδεύσεις

Εκπαιδεύσεις ΙΤΕ

eTwinning Project: Our Cultural Alphabet

 

Την Τετάρτη 30 Μαϊου και ώρα 18.30 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων των Ραλλείων Πειραματικών Δημοτικών Σχολείων του Πειραιά εκδήλωση/παρουσίαση σύμπραξης eTwinning με τίτλο "Our Cultural Alphabet". Καθ'όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους, οι Έλληνες μαθητές συνεργάστηκαν με τους Ιταλούς εταίρους τους και μέσα από έναν πολιτιστικό περίπατο εξερεύνησαν τους θησαυρούς των χωρών τους και δημιούργησαν ένα ψηφιακό πολιτιστικό λεξικό. Το λεξικό περιλαμβάνει εικόνες, κείμενα και βίντεο που αφορούν στην ιστορία, την παράδοση, τις συνήθειες, τις γιορτές, τους χορούς, τη γεωγραφία κλπ. Μετά από την παρουσίαση του έργου θα ακολουθήσει εκδήλωση με παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς, που εμπεριέχονται στο λήμμα "Dd" Dances) του λεξικού.

Η εκδήλωση οργανώθηκε από την εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής κ. Σταματία Μαράθου και την εκπαιδευτικό Αγγλικής Γλώσσας και Πρέσβειρας eTwinning Ευρυτανίας-Φθιώτιδας κ. Μαρία Ρέλλια.

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.