Ημερίδες

Τηλεκπαιδεύσεις

Εκπαιδεύσεις ΙΤΕ

Συμμετοχή του eTwinning στο online Συνέδριο MoodleMoot Greece 2023

Το eTwinning συμμετέχει στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο MoodleMoot Greece 2023 με ομιλία με τίτλο «Ανοικτά διαδικτυακά μαθήματα μέσω moodle στο eTwinning: Κτίζοντας μια ισχυρή Κοινότητα Εκπαιδευτικών» που θα δοθεί από τον κ. Μιχάλη Παρασκευά, επικεφαλής του Εθνικού Οργανισμού Υποστήριξης eTwinning, καθηγητή Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και αντιπροέδρου του ΙΤΥΕ «Διόφαντος».

Σκοπός του Συνεδρίου MoodleMoot είναι να προωθήσει τον γόνιμο και δημιουργικό διάλογο στην εκπαιδευτική κοινότητα για τη χρήση του Moodle, να αναδείξει καλές πρακτικές χρήσης του στην Ελλάδα και στην Κύπρο, καθώς και να παρουσιαστούν καινοτόμες χρήσεις λειτουργιών του Moodle στην Ελλάδα, στην Κύπρο και διεθνώς.

Το συνέδριο MoodleMoot Greece 2023 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 8 & 9 Δεκεμβρίου 2023 και διοργανώνεται από τον Οργανισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών σε συνεργασία με την Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ και φορείς εκπαίδευσης και ανάπτυξης.

Πρόγραμμα συνεδρίου: εδώ

Εγγραφή στο συνέδριο: εδώ

Online παρακολούθηση συνεδρίου: εδώ

Παρουσίαση eTwinning: εδώ

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.