Πολιτική απορρήτου ενημερωτικού δελτίου

Με το ενημερωτικό δελτίο σας ενημερώνουμε για τα νέα eTwinning από τον Εθνικό Οργανισμό Υποστήριξης της δράσης eTwinning. Εάν θέλετε να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο, χρειαζόμαστε μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εσάς. Μέσω διπλής επιβεβαίωσης (με μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας), επιβεβαιώνετε την καταχώρησή σας στη λίστα συνδρομητών. Συλλέγουμε και διατηρύμε μόνο τα απαραίτητα δεδομένα που είναι απαραίτητα για την αποστολή του ενημερωτικού δελτίου. Τα δεδομένα αυτά δεν αποκαλύπτονται σε τρίτους.

Με την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο, αποθηκεύουμε εκτός από το email σας, την IP διεύθυνση σας τη στιγμή της εγγραφής και την ημερομηνία εγγραφής σας. Τα στοιχεία αυτά διατηρούνται με σκοπό αποκλειστικά την διαπίστωση και απόδειξη κατάχρησης. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί στην περίπτωση που κάποιος τρίτος καταχραστεί μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πραγματοποιήσει εγγραφή για λήψη του ενημερωτικού δελτίου, χωρίς τη γνώση του προσώπου που είναι ο κάτοχος της διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Μπορείτε να ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή τη συγκατάθεσή σας για την αποθήκευση των δεδομένων, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τη χρήση τους για την αποστολή του ενημερωτικού δελτίου. Η ανάκληση μπορεί να γίνει μέσω συνδέσμου στα ίδια τα ενημερωτικά δελτία ή μέσω των συνδέσμων εγγραφής και απεγγραφής στο ενημερωτικό δελτίο.

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.